Heeft u een nieuwswaardig bericht over uw bedrijf of ontwikkelingen op De Volger? Laat het ons even weten!

Twitter

Facebook

Parkmanagement De Volger op Facebook

Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk

Vanaf juli 2015 zal de Zuiddijk gedeeltelijk worden gereconstrueerd. Stadwerk072 voert deze werkzaamheden in samenwerking met het Parkmanagement De Volger uit in opdracht van de gemeente Alkmaar. De aannemer zal in week 30 (20 juli 2015) starten met de werkzaamheden. De directe ontsluiting richting de provinciele weg N244 zal een aantal weken niet toegankelijk zijn. U dient om te rijden via een omleidingsplan.

Omleidingsroute

Omleidingsroute Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk

Download pdf: Omleidingsroutetekening HOKA 150417.pdf

Brochure

Onderstaande brochure geeft meer informatie.

Brochure Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk, pagina 1 Brochure Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk, pagina 2 Brochure Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk, pagina 3 Brochure Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk, pagina 4

Meer informatie

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Stadswerk072 in samenwerking met de diverse nutsbedrijven. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met dhr. E. Zomerdijk bereikbaar op ezomerdijk@stadswerk072.nl of 072-5489689. Ook kunt u voor informatie kijken op www.stadswerk072.nl en www.alkmaar.nl.

BijlageGrootte
Omleidingsroutetekening HOKA 150417.pdf691.45 KB

Over De Volger

De Volger is een bedrijvenpark in Graft-De Rijp, Noord-Holland.
Gelegen in het midden van Noord-Holland is De Volger een centraal gelegen en uitstekend bereikbaar bedrijvenpark. Het gebied is onderverdeeld in De Volger I en De Volger II en ondervindt een expansie van activiteiten.
Lees verder

Geschiedenis

Het gebied rondom De Volger in Graft-De Rijp is een onderdeel van het door grote droogmakerijen (ondermeer Schermer en Beemster) omgeven veengebied van centraal Noord-Holland dat voor een belangrijk deel door de mens gevormd is.
Lees verder

Parkmanagement

Het doel van het parkmanagement is om een moderne, duurzame, ondernemersgerichte werkomgeving met een toekomstbestendig ondernemersmilieu te creëren, dat als werklandschap ook maatschappelijk en sociaal een functie heeft.
Parkmanagement De Volger