Heeft u een nieuwswaardig bericht over uw bedrijf of ontwikkelingen op De Volger? Laat het ons even weten!

Twitter

Facebook

Parkmanagement De Volger op Facebook

Plaatsing nieuwe bewegwijzering De Volger

Bewegwijzering De Volger
Bewegwijzering De Volger

DE RIJP, 19 mei 2014 – Parkmanagement De Volger is gestart met de plaatsing van de nieuwe bewegwijzering op bedrijvenpark De Volger. Hiermee is de bereikbaarheid van alle bedrijven op De Volger en aan de Zuiddijk aanzienlijk verbeterd.

In overleg met alle gevestigde bedrijven heeft Parkmanagement De Volger de afgelopen maanden gewerkt aan de nieuwe wegwijzers die op duidelijke wijze de locatie en richting van de diverse straten aangeeft. Er wordt gebruik gemaakt van een kleurcodering die het bedrijvenpark in sectoren heeft ingedeeld. Deze kleurcodering wordt ook gebruikt op het overzichtsbord dat later bij de ingang van De Volger geplaatst gaat worden.

Op de sectorborden, die geplaatst zijn op belangrijke kruisingen, wordt naast de straatnamen ook een overzicht gegeven van de gevestigde bedrijven, die met een logo gepresenteerd worden.

Het onderhoud van de nieuwe bewegwijzering is in handen van Parkmanagement De Volger, die middels een stichting en coöperatie in samenwerking met gevestigde bedrijven en de gemeente zorgt voor revitalisering en beheer van bedrijvenpark De Volger.

Meer informatie via de website www.devolger.nl of via e-mail stichting@devolger.nl

Bronvermelding

Tekst en foto: George Moses, Dynamic Presentations. Overname tekst en foto alleen toegestaan met bronvermelding.

Over De Volger

De Volger is een bedrijvenpark in Graft-De Rijp, Noord-Holland.
Gelegen in het midden van Noord-Holland is De Volger een centraal gelegen en uitstekend bereikbaar bedrijvenpark. Het gebied is onderverdeeld in De Volger I en De Volger II en ondervindt een expansie van activiteiten.
Lees verder

Geschiedenis

Het gebied rondom De Volger in Graft-De Rijp is een onderdeel van het door grote droogmakerijen (ondermeer Schermer en Beemster) omgeven veengebied van centraal Noord-Holland dat voor een belangrijk deel door de mens gevormd is.
Lees verder

Parkmanagement

Het doel van het parkmanagement is om een moderne, duurzame, ondernemersgerichte werkomgeving met een toekomstbestendig ondernemersmilieu te creëren, dat als werklandschap ook maatschappelijk en sociaal een functie heeft.
Parkmanagement De Volger