Parkmanagement De Volger tekent intentieovereenkomst met gemeente

Intentieovereenkomst Parkmanagement De Volger en Gemeente
Intentieovereenkomst Parkmanagement De Volger en Gemeente Graft-De Rijp

DE RIJP, 26 augustus 2014 – Stichting Parkmanagement De Volger heeft een intentieovereenkomst en een beheerovereenkomst getekend met de Gemeente Graft-De Rijp waarmee partijen over en weer de taken voor parkmanagement van Bedrijvenpark De Volger hebben geregeld.

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Graft-De Rijp heeft 12 augustus jl. met de overeenkomsten ingestemd. De intentieovereenkomst omvat onder andere de realisatie van een Next Generation Access Netwerk (glasvezelnetwerk met beveiliging) en de herinrichting van de buitenruimte binnen het bedrijvenpark.

De overeenkomst werd getekend door wethouder Pieter Dijkman en voorzitter van de stichting René Veerman en beklonken bij het informatiebord, van het inmiddels gerealiseerde bewegwijzeringsproject, dat de ingang van De Volger siert.

Op de foto (v.l.n.r): Robert Jan Noordhof (Stichting De Volger), Pieter Dijkman (Wethouder Gemeente Graft-De Rijp), René Veerman (Voorzitter Stichting De Volger), Emiel Zomerdijk (Beheerder openbare ruimte, Gemeente Graft-De Rijp).

Bronvermelding

Tekst: George Moses, Dynamic Presentations. Overname tekst alleen toegestaan met bronvermelding.

Over De Volger

De Volger is een bedrijvenpark in Graft-De Rijp, Noord-Holland.
Gelegen in het midden van Noord-Holland is De Volger een centraal gelegen en uitstekend bereikbaar bedrijvenpark. Het gebied is onderverdeeld in De Volger I en De Volger II en ondervindt een expansie van activiteiten.
Lees verder

Geschiedenis

Het gebied rondom De Volger in Graft-De Rijp is een onderdeel van het door grote droogmakerijen (ondermeer Schermer en Beemster) omgeven veengebied van centraal Noord-Holland dat voor een belangrijk deel door de mens gevormd is.
Lees verder

Parkmanagement

Het doel van het parkmanagement is om een moderne, duurzame, ondernemersgerichte werkomgeving met een toekomstbestendig ondernemersmilieu te creëren, dat als werklandschap ook maatschappelijk en sociaal een functie heeft.
Parkmanagement De Volger