Heeft u een nieuwswaardig bericht over uw bedrijf of ontwikkelingen op De Volger? Laat het ons even weten!

Twitter

Facebook

Parkmanagement De Volger op Facebook

Nieuws

Fotoimpressie Open Dag 2015

Klik op een foto voor een vergroting en slideshow.

Open Dag De Volger 2015

Poster Open Dag De Volger 2015 Op 26 september 2015 is er van 11.00-16.00 een open dag van bedrijven op bedrijvenpark De Volger, De Rijp. De open dag wordt officieel geopend door een gedeputeerde.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een speurtocht en live muziek op twee podia. Er zullen diverse activiteiten en speeltoestellen voor kinderen aanwezig zijn.

Slogan open dag

‘Ondernemen doe je samen’

Activiteiten open dag

  • 2 open podia met muziek
  • Auto beschilderen bij Leo Borst
  • Botsauto’s (Rijper Eilanden)
  • Modelclub
  • Springkussen
  • Speurtocht

Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk

Vanaf juli 2015 zal de Zuiddijk gedeeltelijk worden gereconstrueerd. Stadwerk072 voert deze werkzaamheden in samenwerking met het Parkmanagement De Volger uit in opdracht van de gemeente Alkmaar. De aannemer zal in week 30 (20 juli 2015) starten met de werkzaamheden. De directe ontsluiting richting de provinciele weg N244 zal een aantal weken niet toegankelijk zijn. U dient om te rijden via een omleidingsplan.

Omleidingsroute

Omleidingsroute Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk

Download pdf: Omleidingsroutetekening HOKA 150417.pdf

Brochure

Onderstaande brochure geeft meer informatie.

Brochure Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk, pagina 1 Brochure Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk, pagina 2 Brochure Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk, pagina 3 Brochure Werkzaamheden ontsluiting Bedrijvenpark De Volger - Zuiddijk, pagina 4

Voortgang aanleg glasvezel De Volger

Voortgang aanleg glasvezel De Volger, De Rijp

Het gaat voorspoedig met de glasvezelkabel aanleg. De basisstructuur op De Volger I ligt er in, de Volger II gaat zeer voorspoedig en Van Gelder Telecom ligt op schema.

We worden daar door de gemeente de groenstrook 'ingedwongen' (daar liggen de nutsvoorzieningen, ergens anders leggen is onbespreekbaar). De uitvoerder heeft echter de strook - vlak naast de stoeprand - redelijk smal weten te houden. Het terugplaatsen van de struiken is ook aldus WNK zinloos, na afloop komen zij langs en maken een plan van aanpak om alles weer netjes te maken.

Werkzaamheden kruizing N244 en De Volger

Werkzaamheden kruizing N244 en De Volger, De Rijp

DE RIJP, 12 maart 2015 - Deze week is de Gemeente Alkmaar gestart met de 1e fase van de reconstructie van de ontsluiting van bedrijvenpark De Volger met de N244. In deze 1e fase wordt er zand aangebracht in de watergang naast de Zuiddijk. Dit gebeurt i.v.m. met de uitbreiding van de rijbaan en de daarbij verwachte zettingen. Daarnaast wordt er een duiker aangebracht t.h.v. de fiets/voetgangersontsluiting richting de Koningsbrug en zullen er graafwerkzaamheden plaatsvinden ter compensatie voor de demping van de watergang naast de Zuiddijk.

Over De Volger

De Volger is een bedrijvenpark in Graft-De Rijp, Noord-Holland.
Gelegen in het midden van Noord-Holland is De Volger een centraal gelegen en uitstekend bereikbaar bedrijvenpark. Het gebied is onderverdeeld in De Volger I en De Volger II en ondervindt een expansie van activiteiten.
Lees verder

Geschiedenis

Het gebied rondom De Volger in Graft-De Rijp is een onderdeel van het door grote droogmakerijen (ondermeer Schermer en Beemster) omgeven veengebied van centraal Noord-Holland dat voor een belangrijk deel door de mens gevormd is.
Lees verder

Parkmanagement

Het doel van het parkmanagement is om een moderne, duurzame, ondernemersgerichte werkomgeving met een toekomstbestendig ondernemersmilieu te creëren, dat als werklandschap ook maatschappelijk en sociaal een functie heeft.
Parkmanagement De Volger