Heeft u een nieuwswaardig bericht over uw bedrijf of ontwikkelingen op De Volger? Laat het ons even weten!

Twitter

Facebook

Parkmanagement De Volger op Facebook

Nieuws

Open Dag De Volger groot succes door vele bezoekers!

Open Dag De Volger groot succes door vele bezoekers en prachtig weer!

Mede dankzij het prima weer is de Open Dag van bedrijven op De Volger in De Rijp zeer succesvol verlopen. Rond 11:00 uur melden de eerste bezoekers zich bij de deelnemende bedrijven. Nadat gedeputeerde Jaap Bond voor het pand van Vopo de door de Fa. Duinmaijer geconstrueerde symbolische muur vol overgave omver had gereden, kon het gezelschap bij Automobielbedrijf Leo Borst wat drinken en de fototentoonstelling bewonderen. De handeling van Jaap Bond was de officiële start van het revitaliseringsproject De Volger.

Van de diverse kinderattracties werd druk gebruik gemaakt en in de deelnemende bedrijven werd het gezellig druk. Ook de visboer had geen klagen over de belangstelling.

Fotorebus

De fotorebus zorgde ervoor dat veel mensen met De Uitkomst in de hand bij de deelnemende bedrijven op zoek gingen naar de benodigde letter om zodoende de fotorebus op te lossen en een kans te maken op 1 van de 3 prijzen.

De slagzin die ontstond na het gebruik van alle letters en tekens was geheel in de geest van deze tijd: www.ondernemersbelang-graftderijp.nl

De gelukkige prijswinnaars waren:

€ 250,- voor Lars Molman uit Koedijk,
€ 100,- voor Arthur en Feline Kaaij uit De Rijp en
€ 50,- voor Rowintha Smit en Victor Mosch eveneens uit De Rijp.

Zij hebben inmiddels de oorkonde en het geld uitgereikt gekregen door Leo Borst en Co Schipper.

Van harte gefeliciteerd namens alle deelnemende bedrijven!

Zie ook: Fotoimpressie Open Dag 2010

Revitalisering van De Volger

Ondernemersbelang Graft-De Rijp heeft samen met de gemeente een subsidie verkregen bij de provincie Noord Holland te besteden gedurende de komende 5 jaar aan verfraaiing en vitalisering van De Volger.

Hierbij kan gedacht worden aan meer groen, toegankelijkheid, bewegwijzering, beveiliging, gezamenlijk onderhoud en inkoop, parkeervoorzieningen, etc. Het ingediende plan haalde de hoogste score bij de provinciale regeling "Herstructurering Innovatief Ruimtegebruik Bedrijventerreinen".

Open Dag De Volger 2010

Ondernemers van bedrijvenpark De Volger in Graft-De Rijp laten u graag kennismaken met hun bedrijf.

Heeft u ook wel eens willen zien hoe het in zo'n bedrijf toegaat en wat zij te bieden hebben? Prachtig! Op zondag 26 september 2010 bent u van harte welkom bij de deelnemende bedrijven.

Noteer in uw agenda:

Zondag 26 september 2010
11:00 - 17:00
Open Dag op het bedrijvenpark
"De Volger" in De Rijp

Ook voor de kinderen zijn er diverse attracties en spelmogelijkheden zodat het voor het hele gezin een aantrekkelijke dag gaat worden.

Over De Volger

De Volger is een bedrijvenpark in Graft-De Rijp, Noord-Holland.
Gelegen in het midden van Noord-Holland is De Volger een centraal gelegen en uitstekend bereikbaar bedrijvenpark. Het gebied is onderverdeeld in De Volger I en De Volger II en ondervindt een expansie van activiteiten.
Lees verder

Geschiedenis

Het gebied rondom De Volger in Graft-De Rijp is een onderdeel van het door grote droogmakerijen (ondermeer Schermer en Beemster) omgeven veengebied van centraal Noord-Holland dat voor een belangrijk deel door de mens gevormd is.
Lees verder

Parkmanagement

Het doel van het parkmanagement is om een moderne, duurzame, ondernemersgerichte werkomgeving met een toekomstbestendig ondernemersmilieu te creëren, dat als werklandschap ook maatschappelijk en sociaal een functie heeft.
Parkmanagement De Volger