Heeft u een nieuwswaardig bericht over uw bedrijf of ontwikkelingen op De Volger? Laat het ons even weten!

Twitter

Facebook

Parkmanagement De Volger op Facebook

Nieuws

BIZ-regeling

Op het forum van DeVolger.nl is achtergrondinformatie opgenomen over de BIZ-regeling en met links naar diverse websites.

Lees meer over dit bericht op het forum van DeVolger.nl: Achtergrondinformatie BIZ-regeling

Salon Giyan opent haar deuren

Salon Giyan is een schoonheidssalon, nieuw gevestigd aan De Volger 25, in het Peacock gebouw. Eigenaresse Dong-yan is schoonheidsspecialiste en masseuse. Salon Giyan is drie dagen en een paar avonden per week op afspraak geopend.

Meer informatie: Schoonheidssalon Giyan

Kermis in De Rijp van 15 september t/m 18 september 2011

Vanaf donderdag 15 september 2011 t/m zondag 18 september 2011 is er weer kermis in De Rijp. Ook dit jaar worden er elke dag diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er zaterdag 17 september 2011 een zeskamp georganiseerd met als thema: Goud van Oud. Verder wordt er voor de 3e keer op rij het Koppeldarttoernooi gehouden op de laatste zondag van de kermis: zondag 19 september, in de tent achter Oudejans.

Meer informatie: Kermis De Rijp.

CLB bouwt nieuw bedrijfspand in De Rijp

CLB investeert jaarlijks een groot deel van de winst in nieuwe innovaties. De laatste jaren is ook het aantal medewerkers van de ontwikkelafdeling fors gegroeid. De capaciteit van het bedrijfspand van CLB in het Noord-Hollandse De Rijp was hierdoor niet meer toereikend. Ook de wens om onze eigen productiestraat uit te breiden, leidde tot de keuze om een nieuw bedrijfspand te laten bouwen.

Nieuwsbrief BIZ-regeling revitalisering bedrijvenpark De Volger

Beste Volger-ondernemers,

Het is inmiddels enige tijd geleden dat u op de hoogte bent gebracht over de revitalisering van De Volger en de bijbehorende BIZ-regeling. Vandaar deze nieuwsupdate!

Een vitaal, aantrekkelijk, veilig en leefbaar bedrijventerrein, dat wil de gemeente samen met u bereiken door het aanwijzen van bedrijventerrein De Volger als Bedrijveninvesteringszone (BIZ). Tijdens diverse inloopavonden bent u geïnformeerd over dit voornemen. Een BIZ maakt het mogelijk voor ondernemers om gezamenlijk te investeren in de kwaliteit van het bedrijventerrein. De BIZ is daarmee een instrument vóór en dóór ondernemers. Het Ondernemersbelang heeft het initiatief genomen om met behulp van deze regeling De Volger aantrekkelijker te maken.

Lees meer over dit bericht op het forum van DeVolger.nl: Nieuwsbrief BIZ-regeling revitalisering bedrijvenpark De Volger

Over De Volger

De Volger is een bedrijvenpark in Graft-De Rijp, Noord-Holland.
Gelegen in het midden van Noord-Holland is De Volger een centraal gelegen en uitstekend bereikbaar bedrijvenpark. Het gebied is onderverdeeld in De Volger I en De Volger II en ondervindt een expansie van activiteiten.
Lees verder

Geschiedenis

Het gebied rondom De Volger in Graft-De Rijp is een onderdeel van het door grote droogmakerijen (ondermeer Schermer en Beemster) omgeven veengebied van centraal Noord-Holland dat voor een belangrijk deel door de mens gevormd is.
Lees verder

Parkmanagement

Het doel van het parkmanagement is om een moderne, duurzame, ondernemersgerichte werkomgeving met een toekomstbestendig ondernemersmilieu te creëren, dat als werklandschap ook maatschappelijk en sociaal een functie heeft.
Parkmanagement De Volger