Heeft u een nieuwswaardig bericht over uw bedrijf of ontwikkelingen op De Volger? Laat het ons even weten!

Twitter

Facebook

Parkmanagement De Volger op Facebook

Nieuws

Maru Energy Saving Systems winnaar Gouden Kans 2012

Maru Energy Saving Systems is dinsdagavond 15 mei verkozen tot winnaar van de Gouden Kans 2012, dé prijs voor de meest innovatieve ondernemer in Noord-Holland.

De prijs werd uitgereikt door Gedeputeerde dhr. Jan van Run. Zeven ondernemers uit Noord-Holland presenteerden zich op het podium live voor publiek en de jury.

Meer informatie: Gouden Kans 2012.

Bijeenkomst Stichting Revitalisering Bedrijventerrein De Volger 15 maart 2012

Het bestuur van de Stichting Revitalisering Bedrijventerrein De Volger nodigt alle belangstellenden uit voor een bijeenkomst op donderdag 15 maart 2012.

Er wordt dan een inventarisatie van de wensen en ideeën gemaakt zodat prioriteiten bepaald kunnen worden.

Ieder idee of voorstel is welkom.

De bijeenkomst vindt plaats van 16:30 tot 17:30 in de kantine van Peacock, De Volger 25 in De Rijp.

Nieuwsbrief Stichting De Volger

Help ons met de revitalisering van De Volger

De Stichting Revitalisering Bedrijventerrein De Volger vraagt uw hulp!

Beste collega ondernemer,

Zoals u waarschijnlijk inmiddels weet gaat de BIZ-regeling voor de revitalisering van “De Volger” niet door. Wij, het bestuur van de Stichting Revitalisering Bedrijventerrein De Volger, laten ons hierdoor echter niet weerhouden door te gaan met de revitalisering van het bedrijventerrein.

Onvoldoende draagvlak voor BIZ-regeling

De Gemeente Graft-De Rijp heeft eind oktober 2011 middels een stemming bijdrageplichtigen van het bedrijvenpark De Volger gevraagd mee te doen aan de draagvlakmeting voor het instellen van een BIZ-heffing. Op 11 november 2011 heeft de stemming bij een notaris plaatsgevonden. De uitkomst van de stemming is:

  • Minimaal de helft van de bijdrageplichtigen heeft zich uitgesproken;
  • Er is geen tweederde meerderheid vóór inwerkingtreding;
  • Er is geen meerderheid van vóórstemmers in de som van de WOZ-waarden van onroerende zaken in gebruik bij bijdrageplichtigen.

Eerste paal nieuwe pand CLB op De Volger

Op dinsdag 22 november a.s. gaat de 1e paal van het nieuw te bouwen pand van CLB tussen 14.00-15.00 uur de grond in aan de GG Schipperstraat nr. 24.

CLB (in 1981 opgericht door Cornelis Louis Berghuys) is een Nederlands bedrijf, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie, installatie en service van geavanceerde unicaresystemen.

Meer informatie: CLB

Over De Volger

De Volger is een bedrijvenpark in Graft-De Rijp, Noord-Holland.
Gelegen in het midden van Noord-Holland is De Volger een centraal gelegen en uitstekend bereikbaar bedrijvenpark. Het gebied is onderverdeeld in De Volger I en De Volger II en ondervindt een expansie van activiteiten.
Lees verder

Geschiedenis

Het gebied rondom De Volger in Graft-De Rijp is een onderdeel van het door grote droogmakerijen (ondermeer Schermer en Beemster) omgeven veengebied van centraal Noord-Holland dat voor een belangrijk deel door de mens gevormd is.
Lees verder

Parkmanagement

Het doel van het parkmanagement is om een moderne, duurzame, ondernemersgerichte werkomgeving met een toekomstbestendig ondernemersmilieu te creëren, dat als werklandschap ook maatschappelijk en sociaal een functie heeft.
Parkmanagement De Volger