Heeft u een nieuwswaardig bericht over uw bedrijf of ontwikkelingen op De Volger? Laat het ons even weten!

Twitter

Facebook

Parkmanagement De Volger op Facebook

Nieuws

Glasvezel POP geplaatst op De Volger

Plaatsing POP glasvezel De Volger, De Rijp

DE RIJP, 26 januari 2015 - Afgelopen vrijdag is het glasvezelverdeelstation (Point of Presence, POP) op bedrijvenpark De Volger geplaatst. Vanuit dit verdeelpunt wordt in de komende maanden het bedrijvenpark voorzien van een Next Generation Access Network (NGA): glasvezel internet met aanvullende diensten, zoals terreinbewaking. Deze week start hoofdaannemer Van Gelder met graafwerkzaamheden voor de aanleg van de kabels naar de ca. 70 bedrijfspanden die worden aangesloten.

Officiële kick-off roll-out glasvezel De Volger

Aftrap aanleg glasvezel De Volger, De Rijp

DE RIJP, 29 oktober 2014 - In hotel De Rijper Eilanden is vandaag officieel het aanlegtraject van het Next Generation Access network (NGA, glasvezel) op bedrijvenpark De Volger gestart. Tijdens de bijeenkomst waren gedeputeerde van de provincie Noord-Holland Dhr. Jan van Run, wethouder Dhr. Pieter Dijkman van de gemeente Graft-De Rijp (Alkmaar), het parkmanagement De Volger en ondernemers van De Volger aanwezig.

Plannen groenvoorziening en parkeervakken De Volger 1

Herinrichting De Volger 1

Op de voorlichtingsavond van 23-09 jl. heeft parkmanagement De Volger de laatste aangepaste tekeningen voor de groenvoorziening en parkeervakken in de Volger 1 gepresenteerd. Dit zijn voorstellen die door de gemeente zijn gemaakt. Ondernemers op De Volger wordt gevraagd hierop op- of aanmerkingen te geven.

Parkmanagement De Volger tekent intentieovereenkomst met gemeente

Intentieovereenkomst Parkmanagement De Volger en Gemeente
Intentieovereenkomst Parkmanagement De Volger en Gemeente Graft-De Rijp

DE RIJP, 26 augustus 2014 – Stichting Parkmanagement De Volger heeft een intentieovereenkomst en een beheerovereenkomst getekend met de Gemeente Graft-De Rijp waarmee partijen over en weer de taken voor parkmanagement van Bedrijvenpark De Volger hebben geregeld.

Plaatsing nieuwe bewegwijzering De Volger

Bewegwijzering De Volger
Bewegwijzering De Volger

DE RIJP, 19 mei 2014 – Parkmanagement De Volger is gestart met de plaatsing van de nieuwe bewegwijzering op bedrijvenpark De Volger. Hiermee is de bereikbaarheid van alle bedrijven op De Volger en aan de Zuiddijk aanzienlijk verbeterd.

Over De Volger

De Volger is een bedrijvenpark in Graft-De Rijp, Noord-Holland.
Gelegen in het midden van Noord-Holland is De Volger een centraal gelegen en uitstekend bereikbaar bedrijvenpark. Het gebied is onderverdeeld in De Volger I en De Volger II en ondervindt een expansie van activiteiten.
Lees verder

Geschiedenis

Het gebied rondom De Volger in Graft-De Rijp is een onderdeel van het door grote droogmakerijen (ondermeer Schermer en Beemster) omgeven veengebied van centraal Noord-Holland dat voor een belangrijk deel door de mens gevormd is.
Lees verder

Parkmanagement

Het doel van het parkmanagement is om een moderne, duurzame, ondernemersgerichte werkomgeving met een toekomstbestendig ondernemersmilieu te creëren, dat als werklandschap ook maatschappelijk en sociaal een functie heeft.
Parkmanagement De Volger