Heeft u een nieuwswaardig bericht over uw bedrijf of ontwikkelingen op De Volger? Laat het ons even weten!

Twitter

Facebook

Parkmanagement De Volger op Facebook

Help ons met de revitalisering van De Volger

De Stichting Revitalisering Bedrijventerrein De Volger vraagt uw hulp!

Beste collega ondernemer,

Zoals u waarschijnlijk inmiddels weet gaat de BIZ-regeling voor de revitalisering van “De Volger” niet door. Wij, het bestuur van de Stichting Revitalisering Bedrijventerrein De Volger, laten ons hierdoor echter niet weerhouden door te gaan met de revitalisering van het bedrijventerrein.

Wij zijn verheugd dat de gemeente, bij monde van de nieuwe wethouder Dijkman, de initiatieven om het bedrijventerrein te revitaliseren blijft ondersteunen. Dit betekent concreet dat getracht wordt de gelden die gereserveerd zijn door de Provincie Noord-Holland en de Gemeente Graft-De Rijp beschikbaar te houden voor het revitaliseringsproject. De stichting coördineert de revitalisering en is voor de gemeente het aanspreekpunt.

Onze vraag is of u vrijblijvend mee wilt denken met deze revitalisering. Als u meedoet, bepaalt u samen met ons welke initiatieven voorrang krijgen en wanneer dit wordt gerealiseerd. Tenslotte hebben wij een gezamenlijk belang in ons bedrijvenpark De Volger.

Kortom: laat ons vóór woensdag 11 januari 2012 weten middels een mail naar stichting@devolger.nl of u wel of niet wilt meedenken.

Met vriendelijke groet,

Klaas Wierenga, 
Secretaris / Penningmeester
René Veerman, Voorzitter

Stichting Revitalisering Bedrijventerrein De Volger - De Rijp
www.devolger.nl/stichting

P.S.

Stuur uw reactie graag naar stichting@devolger.nl met vermelding of u wel of niet geïnteresseerd bent in het steunen van ons initiatief én kom langs op de jaarvergadering van Ondernemersbelang Graft-De Rijp op donderdag 12-01-2012, 19:30, Dam 2, De Rijp.

Nieuwsbrief Stichting De Volger

Meldt u aan voor de nieuwsbrief om per e-mail de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij de Stichting Revitalisering Bedrijventerrein De Volger - De Rijp.

Over De Volger

De Volger is een bedrijvenpark in Graft-De Rijp, Noord-Holland.
Gelegen in het midden van Noord-Holland is De Volger een centraal gelegen en uitstekend bereikbaar bedrijvenpark. Het gebied is onderverdeeld in De Volger I en De Volger II en ondervindt een expansie van activiteiten.
Lees verder

Geschiedenis

Het gebied rondom De Volger in Graft-De Rijp is een onderdeel van het door grote droogmakerijen (ondermeer Schermer en Beemster) omgeven veengebied van centraal Noord-Holland dat voor een belangrijk deel door de mens gevormd is.
Lees verder

Parkmanagement

Het doel van het parkmanagement is om een moderne, duurzame, ondernemersgerichte werkomgeving met een toekomstbestendig ondernemersmilieu te creëren, dat als werklandschap ook maatschappelijk en sociaal een functie heeft.
Parkmanagement De Volger