Heeft u een nieuwswaardig bericht over uw bedrijf of ontwikkelingen op De Volger? Laat het ons even weten!

Twitter

Facebook

Parkmanagement De Volger op Facebook

Glasvezel POP geplaatst op De Volger

Plaatsing POP glasvezel De Volger, De Rijp

DE RIJP, 26 januari 2015 - Afgelopen vrijdag is het glasvezelverdeelstation (Point of Presence, POP) op bedrijvenpark De Volger geplaatst. Vanuit dit verdeelpunt wordt in de komende maanden het bedrijvenpark voorzien van een Next Generation Access Network (NGA): glasvezel internet met aanvullende diensten, zoals terreinbewaking. Deze week start hoofdaannemer Van Gelder met graafwerkzaamheden voor de aanleg van de kabels naar de ca. 70 bedrijfspanden die worden aangesloten.

Na de plaatsing ontving directeur van de Stichting Parkmanagement De Volger, Robert Jan Noordhof symbolisch de sleutels uit handen van Gerrit Hagen van leverancier Spijkerman BV onder toeziend oog van de beheerder openbare ruimte van de Gemeente Alkmaar, Emiel Zomerdijk.

De aanleg van het NGA-netwerk wordt in het kader van een revitaliseringsproject gesubsidieerd door de provincie Noord-Holland en de gemeente Alkmaar.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Parkmanagement De Volger: stichting@devolger.nl

Op de foto bovenaan (v.l.n.r.): Emiel Zomerdijk (Beheerder openbare ruimte, Gemeente Alkmaar/Graft-De Rijp), Robert Jan Noordhof (Directeur Stichting Parkmanagement De Volger), Gerrit Hagen (Technisch Manager, Spijkerman BV en Bouwsystemen)

Aanvullende foto's

Bronvermelding

Tekst en hoofdfoto: George Moses, Dynamic Presentations. Aanvullende foto's: Robert Jan Noordhof. Overname tekst en foto's alleen toegestaan met bronvermelding.

Over De Volger

De Volger is een bedrijvenpark in Graft-De Rijp, Noord-Holland.
Gelegen in het midden van Noord-Holland is De Volger een centraal gelegen en uitstekend bereikbaar bedrijvenpark. Het gebied is onderverdeeld in De Volger I en De Volger II en ondervindt een expansie van activiteiten.
Lees verder

Geschiedenis

Het gebied rondom De Volger in Graft-De Rijp is een onderdeel van het door grote droogmakerijen (ondermeer Schermer en Beemster) omgeven veengebied van centraal Noord-Holland dat voor een belangrijk deel door de mens gevormd is.
Lees verder

Parkmanagement

Het doel van het parkmanagement is om een moderne, duurzame, ondernemersgerichte werkomgeving met een toekomstbestendig ondernemersmilieu te creëren, dat als werklandschap ook maatschappelijk en sociaal een functie heeft.
Parkmanagement De Volger